Om oss

Vårt firma - Tronika AS

SmartHus styring, komfort og sikkerhet til alle.

Tronika AS ble grunnlagt i 2004 med målet om å kunne tilby de beste og mest brukervennlige løsninger innenfor SmartHus markedet. Siden den gang har Tronika AS blitt anerkjent som hjelpsomme og profesjonelle leverandører med fornøyde kunder. Selskapet var den første distributøren i Norge for både X-10 og Z-Wave baserte styrings- og sikkerhetsprodukter. I dag er Tronika AS den ledende SmartHus butikken i Norge. Mens markeder og krav utvikler seg, forblir Tronika AS i forkant med utvidelse av produkt- og tjenesteporteføljen av løsninger for å møte kundenes behov for både i dag og i morgen.

  • Stort produkt utvalg
  • Kunnskapsrik kundeservice
  • Rask levering
  • 14 dagers returrett

Vårt team

Tronika Team

Vi tilbyr omfattende teknisk støtte for et riktig produktvalg.

Tronika AS kundeservice tilbyr omfattende og verdiøkende støtte og rådgivning for kundene våre. Teamets hovedmål er å sørge for at kunden ender opp med produktet som er rett for han/henne, samtidig gjør vi SmartHus løsningene interessante, rimelige og tilgjengelige for alle. Dersom dere har spørsmål angående muligheter, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Sammen skal vi finne veien som passer for akkurat deg.

Kundeerfaringer

Takk for ekstremt god service! Jeg anbefaler dere videre til alle jeg kan.

Ole Johnny B.

Med den gode servicen og konkurransedyktige priser vil jeg nesten garantert bestille resten av utstyret som jeg trenger hos dere også, dette selv om jeg allerede har sett at en del av det er billigere i andre Norske butikker. Jeg kommer tilbake med noen spørsmål om valg av utstyr litt senere, jeg har et STORT prosjekt som bare er i start-fasen. Takk igjen for den gode servicen.

Roger K.

I hjertet av Bergen


Sam-lign 0

Ingen produkter

Avgjøres senere Frakt
kr. 0,00 Totalbeløp

Gå til kasse