Transceiver - RFP1000

RFP1000
Ny produkt

kr. 1.198,40

2 enheter
på lager

- +

Legg til i sammenligningen

 
Mer info

 433MHz og 868MHz Signal Transceiver fra RFPlayer - RFP1000.

Smart Hjem markedet er preget av et sett med radioprodukter fra forskjellige produsenter som bruker ulike radioprotokoller. Og de fleste av dem er ikke i stand til å kommunisere med hverandre. RFP1000 er utviklet med tanken til å forene sammen tilgjengelige radioprodukter som bruker spesifikke kommunikasjonsprotokoller, og er ofte stengt eller uforenlig med hverandre. RFP1000 deltar i den store søken etter INTEROPERABILITET. RFP1000 er derfor en nygenerasjon produkt med 2 uavhengige 433 MHz og 868 MHz radiofrekvens transceivere som er dedikert til Hjemme Automasjon applikasjoner.
RFP1000 kan brukes på to måter. Koblet til en HA boks, den vil fungere da som en toveis radio GATEWAY til en rekke Legacy HA protokoller. Den kan også brukes som "PARROT - Learn & Play", dvs. å kunne gjenkjenne eller generere ukjente protokoller som har blitt lært av RFP1000 enheten. Ved bruk i autonom modus, kan den da fungere som en Plug & Play REPEATER med muligheten til å utføre en RF signal TRANSKODING.

RFP1000, USB-transceiveren som gjør hjemmet ditt flerspråklig

Parrot - RFP1000 har ekstra ressurser til å håndtere protokoller som er ikke kjent til enheten fra før. RFP1000 vet hvordan man samarbeider med åpen kildekode-fellesskap gjennom sin grensesnittkompatible RFLINK.

Repeater - I frittstående modus RFP1000 transceiver er koblet til en 220V AC til USB strømforsyning og vil sikre repeater funksjon, som vil forsterke signalet ved å redusere betydelig sannsynligheten for RF signal fading. Repetisjonen er smart: RF signaler blir gjenkjent og omformet og RFP1000 vil vente til det beste øyeblikket til å sende om signalet for å forhindre radiofrekvenskollisjon.

Transkoder - TRANSKODER funksjon gjør at repeateren kan konvertere "on the fly" signaler fra en kommunikasjonsprotokoll til en annen kommunikasjonsprotokoll, inkludert de som er lagret av PARROT. En enkelt fjernkontroll med mange kanaler kan erstatte flere fjernkontroller fra andre produsenter med færre kanaler.

  • Kommunikasjonsprotokoll: 433MHz og 868MHz RF Signaler
  • Flash minne for firmwareoppdateringer
  • EEPROM lagret konfigurasjonsinnstillinger
  • Én trinns dekoder
  • "Lytt før snakk" funksjon
  • Immunitet mot høy støy ved bruk av SAW filter (Surface Acoustic Wave)
  • Standard USB-drevet grensesnitt

Klikk her for å besøke RFPlayer support og firmware oppgradering side for RFP1000

 
Datablad
Protokoll433MHz & 868MHz RF
EnhetstypeRF Transceiver
Firmware oppgraderbar?Ja
Driftstemperatur0°C ~ 40°C
BeskyttelseIP20
Størrelse (L x B x H) mm113 x 34 x 17
FargeHvit
 
Last ned

Brukerveiledning - RFP1000

Installasjon og brukerveiledning - RFPlayer RFP1000

Last ned (874.47k)

Skriv en produktanmeldelse

Transceiver - RFP1000

Skriv en produktanmeldelse

 
Kommentarer(0)

Ingen kundeanmeldelser for øyeblikket.

2 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Sam-lign 0

Ingen produkter

Avgjøres senere Frakt
kr. 0,00 Totalbeløp

Gå til kasse